Over mij: 

Mijn hele leven ben ik al op zoek geweest naar zingeving. Wat heeft het leven voor zin waarom ben ik hier. Na veel vallen en opstaan heb ik e.e.a. aan levenslessen geleerd en heb ik de zingeving in mijn leven ontdekt.

Op 24 jarige leeftijd behaalde ik mijn schoonheidsspecialiste diploma. Een aantal jaren heb ik toen voor mezelf gewerkt. Maar omdat ik toen al vond dat het hele ‘schoonheidsverzorgings wereldje’ vooral gericht was op het uiterlijk raakte ik gefrustreerd, het leek mij allemaal zo leeg, zo oppervlakkig, waar was die aandacht voor het innerlijke?. Ik ben toen een tijdje helemaal gestopt met het uiterlijke wereldje, ik ben me gaan richten op, in de eerste plaats, mijn innerlijk.
 

 
Heb heel wat innerlijk werk verricht, heb veel opgeruimd en getransformeerd. En ben nog lang niet klaar (gelukkig). Het 'werk' gaat mijn hele leven door. Heb o.a. de 4 jarige HBO-opleiding Energiegenezer gedaan en het diploma behaald, verder heb ik ook verschillende massage cursussen gedaan. Heb me ook verdiept in het shamanisme en heb de training 'Awakening the illuminated Heart' van Drunvalo Melchizedek gedaan bij Donna Kleipool. Verder ben ik nu nog bezig met de opleiding 'medische basiskennis'.

Heb nu genoeg therapieŽn in huis om mensen hulp, rust en ontspanning te bieden. Sinds enkele jaren werk ik dan ook als therapeut in mijn praktijk annex wellness salon 'HATHOR HEALING & BEAUTY'. In deze praktijk combineer ik uiterlijke en innerlijke verzorging. In mijn optiek kan werkelijke schoonheid alleen bestaan als beide in balans zijn, je kunt alleen mooi zijn als je van binnen schoon bent en innerlijk in balans.

Mijn intentie is door middel van mijn eigen ontwikkeling en bewustwording bij te dragen aan het verbeteren van het welzijn van het geheel.

 

 
 

Our deepest fear is not that we are inadequate.

Our deepest fear is that we are powerfull beyond measure.

It is our light not our darkness that most frightens us.
 

“Who am I to be brilliant, gorgeous, talented and fabulous"?

Actually   “who are you not to be!”

 

                             YOU ARE A CHILD OF GOD

 

Your playing small doesn't serve the world.

There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure with you.

We are born to make manifest the glory of god within us.

It is not just in some of us.

It is in everyone and when we let our light shine we unconsciously give other people permission to do the same.

As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.....

 

                                                                                           Nelson Mandela