GEZICHTSBEHANDELINGEN/MASSAGES/ENERGETISCHE BEHANDELINGEN:

Bij alle behandelingen wordt alleen gebruik gemaakt van 100% natuurzuivere biologische producten die niet op dieren zijn getest. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van het merk Lakshmi. Lakshmi is gebaseerd op de ayurvedische leer. India’s grote rishi’s (zieners) hebben de kennis over de fundamentele basis van de menselijke geest en lichaam duizenden jaren geleden als eerste beschreven in een gestructureerd en duidelijk systeem en noemde dit Ayurveda. Dit is een oud sanskriet woord en betekent letterlijk ‘levens kennis’. De Ayurveda heeft zich door de tijd steeds meer bewezen.  Ayurveda erkend drie types persoonlijke constitutie en noemt deze de Dosha’s; Vata, Pitta en Kapha en alle combinaties hiervan. Lakshmi kijkt niet alleen naar de zichtbare problemen, maar ook naar de dieper liggende oorzaak, om zo behandeling, producten en advies te kunnen geven om deze drie dosha’s in balans te brengen en de problemen bij de wortel op te lossen (holistisch)en de verhouding in ieders persoonlijke constitutie in balans te brengen en te herstellen. Lakshmi heeft een bijzonder, unieke en effectieve lijn producten ontwikkeld. Door de wijsheid van Ayurveda en de kracht van Aromatherapie te combineren met de moderne wetenschap van natuurlijke biologische producten. Dit samen geeft schoonheid en glans aan de drie huidtypen Vata, Pitta en Kapha.
 
 

      

Hathor lakshmi beautyconcept:
Dit is een zeer ontspannende en helende behandeling voor lichaam en geest. We beginnen met te kijken wat jouw hoofd dosha is en maken een huidanalyse daar wordt de verdere behandeling op afgestemd. We beginnen de behande-ling allereerst met een voetbad, tijdens het voetbad krijg je een hoofdmassage daarna wordt je gezicht gereinigd. Na de hoofdmassage krijg je een heerlijke voetmassage. We vervolgen met een gezichtspeeling die wordt verwijderd met warme compressen van floralwater. Nu worden de wenkbrauwen geёpileerd en eventueel de bovenlip/kin geharst. We vervolgen met de dieptereiniging van het gezicht. Hierna krijg je een heerlijk ontspannende gezichtsmassage waarna we het masker aanbrengen. Tijdens het masker worden je armen en handen gemasseerd. We eindigen met een dag-of nachtcreme. Deze behandeling brengt lichaam en geest weer in balans.
Hathor standaard behandeling:
We beginnen met het bepalen van je hoofd dosha en een huidanalyse. Je krijgt een reiniging, gezichtspeeling, epileren en harsen, diepte reiniging, gezichts massage, masker, dag- of nachtcreme. Ook dit is een heerlijk ontspannende behandeling.

Hathor reinigings behandeling extra:

We beginnen met het bepalen van je hoofd dosha en een huidanalyse.  Je krijgt een reiniging, gezichtspeeling, verwijderen onzuiverheden,  masker, epileren of korte massage.

Hathor reinigings behandeling:
We beginnen met het bepalen van je hoofd dosha en een huidanalyse. Je krijgt een reiniging, gezichtspeeling, en een masker.

Hathor anti-age behandeling:
We beginnen met het bepalen van je hoofd dosha en een huidanalyse. Je krijgt een reiniging, gezichtspeeling, epileren en/of harsen, diepte reiniging, gezichts massage, onder de massage olie brengen we anti-age repair olie aan. Nu brengen we het speciaal anti-age masker aan, na het masker brengen we liposomen equalizer aan en masseren dit in, eventueel met wat extra drukpunten,  hierna brengen we nog een kleine hoeveelheid anti-age
creme aan.

Hathor jeugdbehandeling tot en met 23 jaar:
We beginnen met het bepalen van je hoofd dosha en een huidanalyse. Je krijgt een reiniging, gezichtspeeling, massage en een masker.

MASSAGES:

Ontspannende Hot-stone massage:
Deze massage is heerlijk verwarmend en ontspannend.

Therapeutische Hot-stone massage:
Met deze massage kunnen diverse aan lichamelijke klachten worden verminderd dan wel worden opgelost. Er wordt met de warme stenen op de betreffende meridianen gewerkt. Vooral voor nek en rugklachten is deze massage zeer helend.

Ontspannings massage:
Deze massage is een heerlijke ontspannende massage. Deze massage rekt en strekt de spiervezels, kan bindweefsel weer soepel maken en lymfe- en bloedvaten beter laten doorstromen. Door verbeterde bloedcirculatie worden de afvalstoffen beter af gevoerd. Massage is daarnaast een effectieve communicatie vorm die je kan helpen jezelf beter te leren kennen.

Abhyanga massage:
Dit is een ayurvedische massage die er van uit gaat, lichaam-geest-zielsniveau in balans te brengen. Deze massage voert afgewerkte energie die nog in de cellen ligt opgeslagen af. Abyanga betekent liefdevolle handen en is een volledige lichaamsmassage met warme natuurlijke olie. Het sprenkelen van verwarmde olie geeft een heerlijk aangenaam gevoel op de huid. De massage wordt afgewisseld met drukpunten(marmapunten)massage.

Kinder/baby massage:
Bij de massage wordt warme natuurlijke olie gebruikt. De massage wordt heel langzaam uitgevoerd en laat geleidelijk aan alle spierspanning die zich heeft kunnen vast zetten verdwijnen.  Deze aanraking is zeer weldadig voor het kind en heeft buiten dat het o.a. de spierspanningen doet verdwijnen ook nog een veel diepere emotionele werking. Deze massage helpt bij stress, slapeloosheid het helpt het kind bewust te worden van zijn eigen lichaam. Het activeert de bloedsomloop en het lymfe systeem.

MADANA Ayurvedische kruidenstempel massage:
Dit is een combinatie van een ayurvedische full body olie massage met een kruidenstempel massage. Door het gebruik van de warme kruidenstempels werkt deze massage reinigend en ontspannend.
 

 
Energetische intuitieve massage:
Door middel van aanraking en (drukpunten)massage worden de energieŽn weer in balans gebracht en mogelijk blokkades vrij gemaakt.
 

ENERGETISCHE BEHANDELINGEN

Ons lichaam is omgeven door een energieveld. Energie stroomt door kanalen (meridianen)door het lichaam. Deze meridianen zijn een soort rivieren van energie die van top tot teen door ons lichaam stromen en zo een web vormen waardoor elke cel, elk orgaan verbonden is met elk ander orgaan van het lichaam. De levenskracht/energie stroomt als een keten overal doorheen. Wanneer deze keten ergens geblokkeerd wordt (blokkade)krijgen andere gebieden niet voldoende energie en kan er een tekort of opeenhoping ontstaan. In dit geval kunnen er problemen van lichamelijke of psychologische aard ontstaan. Als energie Genezer heb ik de mogelijkheid ontwikkeld om energie te sturen en kan hiermee o.a. de opgehoopte energie weer in beweging brengen. Waardoor blokkades kunnen worden opgeheven. Door de Energie genezer wordt het zelfgenezend vermogen van de cliŽnt geactiveerd. De cliŽnt geneest zichzelf. Als Energie Genezer begeleidt ik de cliŽnt zodat deze zichzelf kan herstellen/genezen. Hierbij maak ik gebruik van diverse technieken zoals meditatie/visualisatie e.d., energetische behandelingen, kristaltherapie, massages, sjamanistische klankheling, coaching e.d.

Wanneer kan een energetische behandeling o.a. uitkomst bieden:
* Fysieke, emotionele en mentale problemen
* Angst- en paniekaanvallen
* Onzekerheid/faalangst
* Depressie
* Slaapproblemen
* Stress
* Chronische vermoeidheid
* Voor kinderen met leerproblemen en onrust

Sjamanistische klankheling:
Bij deze behandeling wordt door middel van de stem met klanken (trilling) energie in beweging gezet. Dit is een zeer effectieve manier om blokkades te transformeren.

Harmoniserende energetische behandeling:
Deze behandeling wordt vaak ingezet als een van de eerste behandelingen het is ontspannend en
brengt je tot rust.
Integrerende energetische behandeling:
Het doel van deze behandeling is om je dichter bij jezelf en je levensplan te brengen.
Paranormale quantum behandeling fysiek:
Deze behandeling is speciaal voor fysieke klachten.
Kristaltherapie:
Dit is een ontspannende en opladende behandeling. Bijvoorbeeld bij veel stress of een burnout kan dit een aanvullende therapie zijn.Bij deze vind ik het belangrijk te vermelden dat men altijd zelf verantwoordelijk is en blijft voor het eigen genezingsproces, het enige wat er via mij mag/kan gebeuren is dat men hulp krijgt in het genezingsproces. Ik ben dan ook van mening dat ik mensen dat genezingsproces nooit af mag nemen, er is namelijk altijd een reden waarom men bepaalde klachten krijgt en dit hoort bij de lessen van het leven en die levenslessen mag ik nooit en te nimmer iemand ontnemen.

Praktijk regels:
*
Behandelingen vinden plaats op afspraak.
* Raadpleeg bij ernstige klachten altijd een arts. De behandelingen zijn géén vervanging van de reguliere     westerse geneeskunde maar een aanvulling.” Complementaire geneeskunde”.
* De gegeven massages hebben niets met erotiek te maken. De massage is met ondergoed aan. Je bent    hygiёnisch schoon voor de massage.
* Betalingen worden contant afgerekend.
* Afspraken minimaal 24 uur van te voren afzeggen anders worden ze berekend.
* Het invullen van een intake formulier maakt onderdeel uit van het protocol.

terug naar boven